Чорба

Хајнц-Криситјан Штрахе, лидерот на Слободарската Парија на Австрија вели дека Европа треба да го возобнови светиот сојуз со Русија од 1815 година, меѓутоа Америка прави се за да го спречи тоа. Им го плесна директно у фаца секоја чест! Не е Русија агресор која во изминативе години го шири своето воено влијание во правец на границите на ЕУ туку, НАТО е тој кој се шири во правец на Руските граници. За да го прочитате целиот текст одете на следниов линк Извор http://www.kreativnisvetbalkana.net/
| | веќе видена

Некои луѓе се доволно храбри за да си ги живеат своите соништа. За повеќето од нас тоа е нова кола, комфорен стан или куќа, годишен одмор во Грција и што уште не. За овој благороден брачен пар најголема среќа е да се поблиску до Бога, односно до природата и затоа пред пет години се преселиле во селото Конско како млад брачен пар а сега се цело смејство со две дечиња. 10 – минутно видео кое ќе ве натера да размислите за вашите приоритети во животот!
сите 2 | | | веќе видена

Мажјаците се тешки до 90 кг. Ги користат најчесто во лов за мечки. Многу с еинтелегентни и затоа се тешки се дресура. Особено се нетрпеливи према непознати затоа се веројатно и најдобрите чувари на домот! Шо велите?
сите 65 | | | веќе видена

Господ : Ајде синко време е да тргнеме….. Човекот : Така брзо?! А имав толку многу планови! Господ : Жал ми е, ама време е да тргнеме….. Човекот : Што имаш во тој куфер ? Господ : Она што ти припаѓа тебе. Човекот : Тоа што ми припаѓа мене?! Мислиш на моите ствари, парите….. Господ : Тие никогаш не ти припаѓале тебе, тие припаѓаат на Земјата. Човекот : Дали се тоа моите сеќавања ? Господ : Не, тие припаѓаат на времето. Човекот : Дали се тоа моите таленти ? Господ : Не! Тие припаѓаат на околностите. Човекот : Дали се тоа моите пријатели и роднините? Господ : Не синко, тие припаѓаат на патот по кој си одел. Човекот : Дали се тоа мојата жена и деца ? Господ : Не! Тие припаѓаат на твоето срце! Човекот : Тогаш тоа мора да е моето тело? Господ : Не. Тоа припаѓа на прашината. Човекот : Тогаш тоа мора да е мојата душа. Господ : Грешиш синко….твојата душа ми прпаѓа мене. Човекот со насолзени очи го зеде куферот од божјите раце и кога го отвори гледа дека е ПРАЗЕН!!!!! Со скршено срце и со солзи кои му се слеваа низ ...
сите 3 | | | веќе видена

Замислете си светски шампионат во шамарање. По брутално здравје. Прво со лист, камен, ножички бираат кој прв ќе мава а после викаат брза помош. Каква будалаштина ама изгледа како овој спорт да излегол од американските затвори. Како ги делка леле, леле! Шо велите. Скраја да е, какво време секој може да биде шампион во некоја будалаштина!
сите 2 | | | веќе видена

Барем на филм а башка невестата и српски уште збори! Секоја Чест! Злите јазици на Блаканот велат дека Емир намерно направил филм за да ја пољуби Моника ама наскоро ќе имаме можност да го гледаме филмот “На млечниот пат” па секако ќе можеме да донесеме заклучоци во врска со муабетите на сеирџиите. Погледнете ја сцената на Кусто и Моника како се целивет!
сите 59 | | | веќе видена

next