Чорба

1922- 1933 На ова видео може да се види Македонскиот народ пред околу сто години на парада во Америка . Македонци со транспаренти на кои бараат слобода и независност на Македонија и Македонија на Македонците.
| | веќе видена

Во една минута Крешимир Мишак ја плеснува во фаца суровта реалност која ја живееме во капитализмот! Како што вели Социјализмот изгледа како мало дете во поглед на пререњето на мозоците. Тоа што корпорациите ни го прават е иако на луѓето во капитализмот им е се полошо и полошо, тие низ медиумите ги убедуваат дека всушност живеат се подобро!
| | веќе видена

Сите станаа за да му аплаудираат на типчево! Проверете зошто! Им го плесна у фаца на Енглезиве! Не им оди на добро работава! Башка Исланд! Леле туго … Ќе остане бабана кралица само на Англија така стојат работиве! Шо велите? Кој видел аир од национализам?
сите 2 | | | веќе видена

next