Чорба

Најхрабите 500 луѓе живеат овде со просечни зимски температури од -46 степени целзиусови. Најниската температура измерена била – 68. Еве го и документарецот од Германскиот метеоролог кој е автор на филмот за најладното место во светот!
сите 8 | | | веќе видена

Не ви се оди дома пијан. Отидете во Капсула – Хотел, отрезнете се и вратете се дома трезен. Се разбира ако сте во Јапонија инаку тешко дека на друго место ќе најдете ваков хотел. Велат и дека бил многу ефтин за нивниот стандард се рабира!
сите 10 | | | веќе видена

next