Чорба

Вуна а? Е па и треба да ви биде?Не се задевајте со Руската мечка и нема да имате проблеми! Ја испукаа од нуклеарната подморница од Баренцовото море и отиде до ракетниот полигон Кура на Камчатка. Да биде работата уште позезната за Америте оваа ракета може да носи нуклеарна боева глава со домет 12000 км! Леле! Путин и туто е посибиле!
сите 2 | | | веќе видена

Здраво јас сум Кирче Пеземеков имам 28 години и работам во Филозовскиот институт (ако постој) и се занивам со теми од општо социолошко-граѓанскo живот (ако ги има). Брат близнак ми е Менде Пеземеков, а Живко Пеземеков ми е стрико, сега во моменто со Симе од Породин се на певалка, пијат и до вечер Пелистер сигурно ќе биди првак на свето, во Фудбал. Многу сум изреволтиран во последно и то си праевме муабет со брачет ми Никола Пеземеков шо е Ректор на универзитето, за состојбата во градо. Ние сме Битолчани ама по потекло сме од Цапари и то не е тајна, сите сме од некое село по потекло. Во Битола фрустрацијата и комплексите се левел 99,( and animal print is out of control) а со тоа и напнатоста порасна на огромно ниво, шо почна дури и овие шо не се замарат да се замарат. Зато потребата од марихуана во рекреативни цели се повеќе се зголемува од шо неможи да се издржи од енергијата шо ја прат овие синките со комплексиве. Полека полека да стигнам до најбитното и најактуелното последниве неколку месеци во градо кај ...
| | веќе видена

next