Чорба

Руските сили за специјални операции кои учествуваа во сите важни битки во Сирија се на готовс и доколку ситуацијата ескалира на Балканот експресно ќе се појават во Македонија, Босна или на Косово. Ова не е официјално изјавено од страна Руската Федерација меѓутоа лесно може да се заклучи ако се анализираат неодамнешните изјави на Руските политичари и дипломати. Всушност и самиот Путин изјави дека денес не е 1999 и доколку некој сака да прави нереди на Балканот особено во православните земји ќе се соочи со Руската Армија! Па вие сега видете дали држи вода муабетов или не? Шо велите? Бај д’ уеј какви се ова специјалциве само Чак Норис може да им се спротивстави!
сите 20 | | | веќе видена

Престон Лионс клуб на македонските иселеници,славеше победа против Клифтон Хил клуб на грчките иселеници.Натпреварот заврши 3-2 за Престон Македонија .Еве како се славеше големата победа. ЕЧЕШЕ МАКЕДОНИЈА, МАКЕДОНИЈА
сите 2 | | | веќе видена

Произведува 40% повеќе електрична енергија отколку стандардните соларни панели. Навечер одмора. При јак ветер се собира. Што да ви кажеме едноставно погледнете! Секоја Чест за изумов! И еве уште едно видео за тоа како се поставува ваа направија
сите 5 | | | веќе видена

next