Чорба

Петорица се нафрлија на момчето, меѓутоа раката на правдата ги стигна! 70 годишниот дедо од нигде никаде се појави во метрото во Москва и им еба спечало на неранимајковците. Овој ќотек ќе го памтат цел живот! Браво за дедото!
сите 28 | | | веќе видена

Еден од најбогатите луѓе во светот а бара да се работи само три дена во неделата со тоа што вели луѓето би оделе на 75 години во пензија. Сите добиваат. Економијата ќе процвета, ќе се намали невработенста и луѓето ќе имаат повеќе време за себе и своите семејства! Секоја Чест за дедово!Сеј ноу мор уи лајк ит!
| | веќе видена

Во секоја земја во која интервенирала Америка и нејзините сојузници се создава хаос, масовни убиства и целосна анархија! Кој е виновен за тоа ? Одоговорот е познат …
сите 2 | | | веќе видена

Југославија од 1990 тоа е кошарката на Голден Стејт Вориорс 25 години подоцна. Многу интересен напис на познатиот американски новинар Тим Хокинс кој прашува – Зошто најважниот тим на Олимписките игри не е Американскиот Дрим Тим? За да го прочитате цел напис кликнете овде Извор http://www.supersport.rs/
| | веќе видена

next