Чорба

“Јас и Марко започнавме во Перуџа. Додека тој имаше професионален договор, јас бев малолетник без возачка дозвола. Тој постојано ме возеше и ме запознаваше со убавините на Перуџа. Кога немав пари, тој беше секогаш за да ми помогне. Никогаш нема да заборавам што се направи за мене.”
| | веќе видена

next