Чорба

Холандската театарска група ја пее -Јутрос ми је ружа процветала- со музичка придружба свирење на шишиња! Уметноста нема граници! Скоја Чест за Холандезиве! Боље од оргиналот! Шо велите?
| | веќе видена

Марија меси кифлиња, само шо ги извај од рерна, само шо ги извај од рерна, ги еба, ги напрај нафора. Х2 Сега си ги куби косите, шо ги поеба кифлите, шо ги поеба кифлите, ќе јадат лајна гостите. Марија меси кифлиња, само шо ги извај од рерна, само шо ги извај од рерна, ги еба, ги напрај нафора. Х2 Мажот му се врати пијан ќор и ги виде кифлите, леле, ко ги виде кифлите, му ги даде на Мара клоците.
| | веќе видена

next