Годишна конференција на Македонска берза-Политичката криза влијае на пазарот на капитал

Политичката криза во Македонија го успорува финансискиот пазар, а тоа влијае и врз намалување на бројот на странските инвестиции. Политичката криза во Македонија го успорува финансискиот пазар, а тоа влијае и врз намалување на бројот на странските инвестиции. Иако резултатите од берзанското тргување во првиот квартал покажуваат дека вкупниот промет по ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒