Архива на вести за 16 Мај 2019

Иако цените останаа повеќе или помалку исти како минатата година, цените на кафето и пијалаците се во просек за околу 1 евро повисоки отколку во 2017 година, ...
сите 20 | | | веќе видена

Холандскиот премиер Марк Руте денеска се закани со воведување на гранични контроли за државјаните на источноевропските членки на ЕУ, доколку овие земји не се ...
сите 10 | | | веќе видена

Водата од Билјанините извори на Охридското Езеро небезбедна за пиење, предупреди денеска Центарот за јавно здравје од Охрид. Последните физичко-хемиски анализи ...
сите 13 | | | веќе видена

Холандскиот премиер Марк Руте денеска се закани со воведување на гранични контроли за државјаните на источноевропските членки на ЕУ, доколку овие земји не се ...
сите 10 | | | веќе видена

Холандскиот премиер Марк Руте денеска се закани со воведување на гранични контроли за државјаните на источноевропските членки на ЕУ, доколку овие земји не се ...
сите 7 | | | веќе видена

Холандскиот премиер Марк Руте денеска се закани со воведување гранични контроли за државјаните на источноевропските членки на ЕУ, доколку овие земји не се ...
сите 23 | | | веќе видена

Холандскиот премиер Марк Руте денеска се закани со воведување на гранични контроли за државјаните на источноевропските членки на ЕУ, доколку овие земји не се ...
сите 5 | | | веќе видена

Клаус Ернст, претседател на Комитетот за економски прашања и енергија во германскиот Бундестаг, изјави дека санкциите на САД против руски и германски компании ...
сите 17 | | | веќе видена

Водата од Билјанините извори на Охридското Езеро небезбедна за пиење – предупреди денеска Центарот за јавно здравје од Охрид.Последните физичко-хемиски анализи ...
сите 12 | | | веќе видена