Да ја погледнеме ‘скромната’ колекција на автомобили на Доналд Трамп

Да, Доналд Трамп има навистина импресивна колекција на автомобили. И покрај тоа што ретко може да се види како тој самиот вози, сепак тоа не го спречува да поседува неколку луксузни автомобили. Погледнете ја галеријата и ќе видите што се поседува Доланд Трамп.

⇐ DailyFriday ⇒