Кризата со пандемијата на новиот коронавирус го погоди силно светот и најбрзо се зафати на пазарите на капитал – или на берзите. Како резултат на падот на ...
сите 32 | | | веќе видена

ОДЛОЖУВАЊЕ НА НАПЛАТА НА КРЕДИТНИ ОБВРСКИ ЗА СИТЕ ФИЗИЧКИ ЛИЦА – КЛИЕНТИ НА ХАЛКБАНК АД СКОПЈЕ ЗА 6 МЕСЕЦИ Поаѓајќи од фактот дека нема поединец или семејства ...
сите 160 | | | веќе видена

Ѕвездата Јана Бурческа, писателката Ксенија Николова, дизајнерката Стефанија Насеска и ракометарката Викторија Пеовска, сочинуваат мал дел од протагонистите во ...
сите 8 | | | веќе видена

Модниот дизајнер Ралф Лорен објави дека неговата фирма дава 10 милиони американски долари за борба против коронавирусите, најголемата донација меѓу ...
сите 8 | | | веќе видена

Се наоѓаме во една непозната ситуација за сите нас, која со себе носи многу нејаснотии и ситуации кои досега не сме ги почуствувале нити пак сме ги предвиделе. ...
сите 64 | | | веќе видена

next