Еден од најпознатиот лик на сите времиња кој е синоним за успешен спортиста. Никој до сега како него не се спротиставил на владеачкиот систем во неговата ...
сите 10 | | | веќе видена

Не е ич лесно. Малку треперење на гласот, несигурност во вашата изјава, и одма ќе се издадете што мислите, а тоа е дека вашата девојка додала некое плус кило ...
сите 3 | | | веќе видена

next