Секое годишно време се карактеризира со посебни материјали и ткаенини на гардеробата. Еден од безвремеснките материјали во модниот свет е сомотот. Иако сомотот ...
сите 8 | | | веќе видена

Само затоа што е ладно надвор, не значи дека треба да го отфрлите костумот како ваша секојдневна модна комбинација. Всушност, тоа претпоставува дека треба да ...
сите 10 | | | веќе видена

next