Убавите манири го привлекуваат вниманието! За деловниот бон тон но и за личниот од неа ќе научите се! Ако за првиот впечаток велат дека е тој што ...
| | веќе видена

Во насловот има две прашања. Дали мажите носат гол глужд во зима? Да. И дали тоа е нормално? Не е. Модата и свеста не одат секогаш едно со друго. Така да, како ...
сите 7 | | | веќе видена

Денешниот предлог за шетање ни е Лондон. Тргнете на страна тоа дека е лошо времето, и посетете го срцето на Британија уште оваа зима. Супер период за празнична ...
сите 14 | | | веќе видена

next