Вуковар

  во

  Пилот проект наречен Интеркултурна школа Дунав – школа во Вуковар, која од останатите требало да се разликува по својот мултикултурен пристап, веќе замина во ...
  | | веќе видена

  Пилот-проект наречен Интеркултурна школа Дунав – школа во Вуковар, која од останатите требало да се разликува по својот мултикултурен пристап, веќе замина во ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Пилот проект наречен Интеркултурна школа Дунав – школа во Вуковар, која од останатите требало да се разликува по својот мултикултурен пристап, веќе замина во ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Пилот-проект наречен Интеркултурна школа Дунав – школа во Вуковар, која од останатите требало да се разликува по својот мултикултурен пристап, веќе замина во ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Жителите на Осиек се жалат на наезда на комарци, која велат дека сериозно им го загрозува здравјето. Слична појава има и во хрватскиот град Вуковар, каде ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Жителите на Осиек се жалат на наезда на комарци, која велат дека сериозно им го загрозува здравјето. Слична појава има и во хрватскиот град Вуковар, каде ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Полицијата вчера привела две лица (19 и 22 години) поради сомнение дека во утринските часови во Супетар на Брач учествувале во напад на група од пет млади ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Крузерот кој се удри во туристички брод кај мостот во Будимпешта, кој потоа се преврте и на крај потона, поред пишувањата на медиумите вчера вечер се враќал во ...
  сите 154 | | | веќе видена

  На 26 мај 1905 година во Велес е роден македонскиот композитор Стефан Гајдов, еден од зачетниците на организиран музички живот во Македонија, кој уште во ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Хрватскиот режисер Ловро Крсник во утре ќе го одбележи 100-тиот ден од неговата иницијатива за јавно читање на лектири. Тој повеќе од три месеци на глас чита ...
  | | веќе видена

  49-годишниот С.Р. кој е осомничен за убиството на холанѓанецот Јос М. кој беше сопственик на расадникот „Еуроплантс” во тетовско Прељубиште, станал агресивен ...
  сите 3 | | | веќе видена

  49-годишниот С.Р. кој е осомничен за убиството на холанѓанецот Јос М. кој беше сопственик на расадникот „Еуроплантс" во тетовско Прељубиште, станал агресивен ...
  сите 3 | | | веќе видена

  49-годишниот С.Р. кој е осомничен за убиството на холанѓанецот Јос М. кој беше сопственик на расадникот „Еуроплантс" во тетовско Прељубиште, станал агресивен ...
  сите 4 | | | веќе видена