Велт

  во

  Кога Тони Велт му покажала на светот фотографија од себе си пред и по добивање на рак на кожата сите занемеле. Лицето на оваа преубава мајка на 6- годишно дете ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Дроновите стануваат се понапредни, па терористите може да ги користат во смртоносни цели, предупреди европскиот комесар за безбедност, Џулијан Кинг. Во ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Како што дроновите стануваат се понапредни, терористите можат да почнат да ги користат за смртоносни напади, предупреди денеска европскиот комесар за ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Во регионот на Југоисточна Европа се купува оружје како никогаш порано, а во истовреме растат тензиите меѓу различните етникуми, пишува германскиот весник ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Фасцинацијата од Тито и неговиот „социјализам со човечко лице“ постоела во Германија со децении. А пред три години словенечко-италијанскиот историчар Јоже ...
  | | веќе видена

  Фасцинацијата од Тито и неговиот „социјализам со човечко лице“ постоела во Германија со децении. А пред три години словенечко-италијанскиот историчар Јоже ...
  сите 2 | | | веќе видена