Васко

  во

  Началникот на Генералштабот, генерал мајор Васко Ѓурчиновски учествува на петнаесеттата по ред меѓународна конференција за безбедност и менаџирање на кризи, ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Во салонот на Македонската опера и балет денеска ќе биде изведена популарната опера „Севилскиот бербер“ од Џоакино Росини, комична приказна за победата на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Штипскиот универзитет „Гоце Делчев“ ќе отвори Центар за пренос на знаења и технологии. Искуствата ќе ги црпат од полскиот Политехнички универзитет од Гдањск, ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Штипскиот универзитет „Гоце Делчев“ ќе отвори Центар за пренос на знаења и технологии. Искуствата ќе ги црпат од полскиот Политехнички универзитет од Гдањск, ...
  сите 4 | | | веќе видена