Тутунски

  во

  Министерот за земјоделство шумарство и водостопанство Љупчо Николовски денеска ги посети откупните пунктови за тутун во скопскиот регион, каде се сретна со ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Министерот за земјоделство шумарство и водостопанство Љупчо Николовски денеска ги посети откупните пунктови за тутун во скопскиот регион, каде се сретна со ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Од вкупно откупениот тутун 94 проценти веќе е исплатен кон тутунопроизводителите, а тоа се околу 50 милиони евра кои што се веќе исплатени од страна на ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Министерот за земјоделство шумарство и водостопанство Љупчо Николовски денеска беше во посета на откупните пунктови за тутун во скопскиот регион. На терен ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Од вкупно откупениот тутун 94 проценти веќе е исплатен кон тутунопроизводителите, а тоа се околу 50 милиони евра кои што се веќе исплатени од страна на ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Министерот за земјоделство шумарство и водостопанство Љупчо Николовски денеска ги посети откупните пунктови за тутун во скопскиот регион, каде се сретна со ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Министерот за земјоделство шумарство и водостопанство Љупчо Николовски денеска беше во посета на откупните пунктови за тутун во скопскиот регион. На терен ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Научниците ја поправија природната грешка во фотосинтезата и како резултат го зголемија приносот на растенијата за неверојатни 40 проценти споредено со дивите ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Турболентна година оставаат зад себе прилепското стопанство, работниците, социјалниот сектор, граѓаните. Имаат многу проблеми за решавање во 2019 година. ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Турболентна година оставаат зад себе прилепското стопанство, работниците, социјалниот сектор, граѓаните. Имаат многу проблеми за решавање во 2019 година. ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Тутунскиот комбинат од Прилеп го зголеми пазарниот удел, се разви во модерна и ефикасна фабрика, се раздолжи и ја подобри инфраструктурата во последните четири ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Од вкупно 101 компанија што котираат на Македонската берза заклучно со септември, годинава добивка оствариле 72, а загуба 29 компании. Овие 72 компании ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Шеснаесет тутунски здруженија, членки на Сојузот на тутунските здруженија на Македонија го обвинуваат актуелниот претседател на Сојузот, Кере Неделкоски за ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Шеснаесет тутунски здруженија, членки на Сојузот на тутунските здруженија на Македонија го обвинуваат актуелниот претседател на Сојузот, Кере Неделкоски за ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Шеснаесет тутунски здруженија, членки на Сојузот на тутунските здруженија на Македонија го обвинуваат актуелниот претседател на Сојузот, Кере Неделкоски за ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Шеснаесет тутунски здруженија, членки на Сојузот на тутунските здруженија на Македонија го обвинуваат актуелниот претседател на Сојузот, Кере Неделкоски за ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Шеснаесет тутунски здруженија, членки на Сојузот на тутунските здруженија на Македонија го обвинуваат актуелниот претседател на Сојузот, Кире Неделкоски за ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Шеснаесет тутунски здруженија, членки на Сојузот на тутунските здруженија на Македонија го обвинуваат актуелниот претседател на Сојузот, Кере Неделкоски за ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Шеснаесет тутунски здруженија, членки на Сојузот на тутунските здруженија на Македонија го обвинуваат актуелниот претседател на Сојузот, Кере Неделкоски за ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Шеснаесет тутунски здруженија, членки на Сојузот на тутунските здруженија на Македонија го обвинуваат актуелниот претседател на Сојузот, Кере Неделкоски за ...
  сите 15 | | | веќе видена