Тополчани

  во

  Наредната недела се очекува да се пушти во сообраќај регионалниот пат Прилеп-Битола, во делот кај индустриската зона каде се гради клучката со придружната ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Наредната недела се очекува да се пушти во сообраќај регионалниот пат Прилеп-Битола, во делот кај индустриската зона каде се гради клучката со придружната ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Наредната недела се очекува да се пушти во сообраќај регионалниот пат Прилеп-Битола, во делот кај индустриската зона каде се гради клучката со придружната ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Наредната недела се очекува да се пушти во сообраќај регионалниот пат Прилеп-Битола, во делот кај индустриската зона каде се гради клучката со придружната ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Во речиси сите градови во земјава утрово се измерени тепмератури под нулата. Најстудено со -12 степени било во Битола и со измерени -8 степени во Берово. ...
  сите 206 | | | веќе видена