Тополчани

  во

  Во Крива Паланка утрово е најстудено – 6 степени, а во Дојран се измерени максимални 12. Најмногу дожд, пак, изминатите 24 часа наврна во Берово – 18 литри на ...
  сите 206 | | | веќе видена

  Во Крива Паланка утрово е најстудено, 6 степени, а во Дојран се измерени максимални 12. Најмногу дожд, пак, изминатите 24 часа наврна во Берово, 18 литри на ...
  сите 207 | | | веќе видена

  Во Крива Паланка утрово е најстудено, 6 степени, а во Дојран се измерени максимални 12. Најмногу дожд, пак, изминатите 24 часа наврна во Берово, 18 литри на ...
  сите 209 | | | веќе видена

  Снежна покривка и темпратури под нулата се регистрирани во некои делови од земјава. Во текот на ноќта имавме облачно време со повремени врнежи од дожд кои ...
  сите 211 | | | веќе видена

  Снежна покривка и темпратури под нулата се регистрирани во некои делови од земјава. Во текот на ноќта имавме облачно време со повремени врнежи од дожд кои ...
  сите 227 | | | веќе видена

  Снежна покривка и темпратури под нулата се регистрирани во некои делови од земјава. Во текот на ноќта имавме облачно време со повремени врнежи од дожд кои ...
  сите 227 | | | веќе видена