Тополчани

  во

  Министерот Сугарески потсети дека централната власт помага и инвестира во Пелагонискиот регион, каде се реализирани повеќе проекти и го најави новиот експресен ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Изградбата на патната, железничката, комуналната инфраструкура и гасификацијата се врвен приоритет на Владата, истакна министерот за транспорт и врски Горан ...
  сите 24 | | | веќе видена

  ,,Капиталните инвестиции во Пелагонискиот регион се приоритет број еден.Само во ресорот транспорт реализираме педесетина проекти или инвестиции од 146 милион ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Капиталните инвестиции во Пелагонискиот регион се приоритет број еден. Само во ресорот транспорт реализираме педесетина проекти или инвестиции од 146 милион ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Изградбата на патната, железничката, комуналната инфраструкура и гасификацијата се врвен приоритет на Владата, истакна министерот за транспорт и врски Горан ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Изградбата на патната, железничката, комуналната инфраструкура и гасификацијата се врвен приоритет на Владата, истакна министерот за транспорт и врски Горан ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Владата на Македонија денеска за прв пат ќе одржи седница во Битола, а истата треба да биде прва од низата кои во наредниот период ќе се одржуваат во различни ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Владата на Република Северна Македонија денеска во зградата на Општина Битола ќе ја одржи својата редовна 159-та седница. Со оваа прва седница во низата што во ...
  сите 34 | | | веќе видена