Тополчани

  во

  Максимално се користи градежната сезона и интензивно се работи на патната инфраструктура, изјави министерот за транспорт и врски Горан Сугарески. Тој денеска ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Максимално се користи градежната сезона и интензивно се работи на патната инфраструктура, изјави министерот за транспорт и врски Горан Сугарески. Тој денеска ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Невремето од 4 јули во Топочанско направило штети од шест милиона денари, стои во извештаите од  комисија за процена на штети. Извештајите ги усвоија ...
  | | веќе видена

  Во „Колибри“, како подарок за сите деца, ексклузивно ја објавуваме серијата „За секоја буква приказна“ во 31 продолжение, на писателот Владо Димовски. ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Еден лице го загуби животот, а малолетник е тешко повреден во вчерашната сообраќајка што се случи на магистралниот пат Прилеп – Битола кај село Тополчани, ...
  сите 309 | | | веќе видена

  Еден лице го загуби животот, а малолетник е тешко повреден во вчерашната сообраќајка што се случи на магистралниот пат Прилеп- Битола кај село Тополчани, ...
  сите 361 | | | веќе видена

  Четириест и шестгодишно лице од Битола загина во сообраќајна незгода што се случила вчера на магистралниот пат Прилеп-Битола кај селото Тополчани.Како што ...
  сите 361 | | | веќе видена

  Четириест и шестгодишно лице од Битола загина во сообраќајна незгода што се случила вчера на магистралниот пат Прилеп-Битола кај селото Тополчани. Како што ...
  сите 323 | | | веќе видена

  Еден лице го загуби животот, а малолетник е тешко повреден во вчерашната сообраќајка што се случи на магистралниот пат Прилеп- Битола кај село Тополчани, ...
  сите 314 | | | веќе видена

  Еден лице го загуби животот, а малолетник е тешко повреден во вчерашната сообраќајка што се случи на магистралниот пат Прилеп- Битола кај село Тополчани, ...
  сите 321 | | | веќе видена

  Четириест и шестгодишно лице од Битола загина во сообраќајна незгода што се случила вчера на магистралниот пат Прилеп-Битола кај селото Тополчани. Како што ...
  сите 322 | | | веќе видена

  Еден лице го загуби животот, а малолетник е тешко повреден во вчерашната сообраќајка што се случи на магистралниот пат Прилеп – Битола кај селоТополчани, ...
  сите 326 | | | веќе видена

  Четириест и шестгодишно лице од Битола загина во сообраќајна незгода што се случила вчера на магистралниот пат Прилеп-Битола кај селото Тополчани. Како што ...
  сите 329 | | | веќе видена

  Еден лице го загуби животот, а малолетник е тешко повреден во вчерашната сообраќајка што се случи на магистралниот пат Прилеп – Битола кај селоТополчани, ...
  сите 329 | | | веќе видена

  Едно лице го загуби животот, а малолетник е тешко повреден во вчерашната сообраќајка што се случи на магистралниот пат Прилеп – Битола кај село Тополчани, ...
  сите 330 | | | веќе видена

  Еден лице го загуби животот, а малолетник е тешко повреден во вчерашната сообраќајка што се случи на магистралниот пат Прилеп – Битола кај селоТополчани, ...
  сите 334 | | | веќе видена

  Еден лице го загуби животот, а малолетник е тешко повреден во вчерашната сообраќајка што се случи на магистралниот пат Прилеп – Битола кај село Тополчани, ...
  сите 334 | | | веќе видена