Талат

  во

  Пратениците сега имаат голема одговорност да покажат вистински дијалог и да се придржуваат на демократските стандарди а со тоа да бидат позитивен пример за ...
  сите 24 | | | веќе видена

   Преспанскиот договор е историски и процесот треба да биде завршен истакна денеска британската амбасадорка во Македонија Рејчел Галовеј на одбележувањето на 25 ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Пратениците сега имаат голема одговорност да покажат вистински дијалог и да се придржуваат на демократските стандарди а со тоа да бидат позитивен пример за ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Пратениците сега имаат голема одговорност да покажат вистински дијалог и да се придржуваат на демократските стандарди а со тоа да бидат позитивен пример за ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Пратениците сега имаат голема одговорност да покажат вистински дијалог и да се придржуваат на демократските стандарди, а со тоа да бидат позитивен пример за ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Пратениците сега имаат голема одговорност да покажат вистински дијалог и да се придржуваат на демократските стандарди а со тоа да бидат позитивен пример за ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Пратениците сега имаат голема одговорност да покажат вистински дијалог и да се придржуваат на демократските стандарди а со тоа да бидат позитивен пример за ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Пратениците сега имаат голема одговорност да покажат вистински дијалог и да се придржуваат на демократските стандарди а со тоа да бидат позитивен пример за ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Претседателот на Македонија, Ѓорге Иванов, на 28 декември во 12 часот од Собранието ќе го има годишното обраќање. Иванов испратил барање до Собранието за ...
  сите 122 | | | веќе видена

  За настаните во Собранието на Република Македонија од 27 април минатата година, денеска во Кривичниот суд исказ даваше владиката Пимен Илиевски, предложен како ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Што се исповедал Богдан Илиевски – Бетмен кај Отец Пимен, тој не откри повикувајќи се на заклетвата како свештеник. Од протестите на иницијативата „За ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Законот за амнестија за 27 април во понеделник ќе се најде пред собраниското тело за помирување. Ако ја помине и оваа фаза, не се исклучува можноста уште ...
  сите 147 | | | веќе видена

  За настаните во Собранието на Република Македонија од 27 април минатата година, денеска во Кривичниот суд исказ даваше владиката Пимен Илиевски, предложен како ...
  сите 37 | | | веќе видена