Собранието Трајко Вељаноски

  во

  На 4 август, во согласност со Уставот и Деловникот, започна конститутивната седница на 10. состав на македонското собрание, со што повторно се актуелизира ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Поранешниот претседател на Собранието Трајко Вељаноски реагира на вчерашната изјава од Кабинетот на шефот на државата Стево Пендаровски околу конституирањето ...
  сите 301 | | | веќе видена

  Поранешниот претседател на Собранието Трајко Вељаноски реагира на вчерашната изјава од Кабинетот на шефот на државата Стево Пендаровски околу конституирањето ...
  сите 301 | | | веќе видена

  Во врска со вчерашната изјава од кабинетот на претседателот на државата г-н Стево Пендаровски дека „Во 2016 година, тогашниот претседавач, Трајко Вељаноски ...
  сите 301 | | | веќе видена

  Поранешниот претседател на Собранието Трајко Вељаноски реагира на вчерашната изјава од Кабинетот на шефот на државата Стево Пендаровски околу конституирањето ...
  сите 305 | | | веќе видена

  Поранешниот претседател на Собранието Трајко Вељаноски реагира на вчерашната изјава од Кабинетот на шефот на државата Стево Пендаровски околу конституирањето ...
  сите 306 | | | веќе видена

  Во врска со вчерашната изјава од Кабинетот на Претседателот на државата г-н Стево Пендаровски дека “Во 2016 година, тогашниот претседавач, Трајко Вељаноски ...
  сите 307 | | | веќе видена

  Поранешниот претседател на Собранието, Трајко Вељаноски, му одговори на шефот на државата Стево Пендаровски дека Претседателот на Републиката бил редовно ...
  сите 308 | | | веќе видена

  Ова не е прв случај да не биде избран претседател на Собранието, а претседателот на државата да бидe известен дека е конституирано Собранието, реагира ...
  сите 310 | | | веќе видена

  Поранешен претседател на Собранието, Трајко Вељаноски, реагира во врска со, како што наведува, вчерашната изјава од Кабинетот на претседателот на државата г-н ...
  сите 310 | | | веќе видена

  Во врска со вчерашната изјава од кабинетот на претседателот на државата г-н Стево Пендаровски дека „Во 2016 година, тогашниот претседавач, Трајко Вељаноски ...
  сите 312 | | | веќе видена

  Поранешниот претседател на Собранието, Трајко Вељаноски, реагира на вчерашната изјава од Кабинетот на претседателот Стево Пендаровски дека „Во 2016 година, ...
  сите 308 | | | веќе видена

  Во врска со вчерашната изјава од Кабинетот на Претседателот на државата г-н Стево Пендаровски дека “Во 2016 година, тогашниот претседавач, Трајко Вељаноски ...
  сите 309 | | | веќе видена

  Kои заклучоци може да се извлечат од вчерашната конститутивна седница на Собранието на Македонија? Прво, истата се уште не е завршена, туку е прекината после ...
  сите 219 | | | веќе видена

  Кои заклучоци може да се извлечат од вчерашната конститутивна седница на Собранието на Македонија? Прво, истата сѐ уште не е завршена, туку е прекината после ...
  сите 149 | | | веќе видена