Собранието Трајко Вељаноски

  во

  Судењето за организаторите на настаните од 27 април во Собранието треба да продолжи денеска со сослушување сведоци предложени од одбраната на поранешниот ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Судењето за организаторите на настаните од 27 април во Собранието треба да продолжи денеска со сослушување сведоци предложени од одбраната на поранешниот ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Поранешниот претседател на Собранието Трајко Вељаноски, на денешното рочиште на судењето за „27 април“ читаше стенограми од конститутивната седница на минатиот ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Судењето за организаторите на настаните од 27 април во Собранието продолжува на 4 септември со сослушување на сведоци предложени од одбраната на поранешниот ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Со изведување на предложените материјални докази од поранешниот собраниски спикер Трајко Вељановски денеска во Кривичниот суд во Скопје продолжи судењето за ...
  сите 104 | | | веќе видена

  Поранешниот претседател на Собранието Трајко Вељаноски на денешното рочиште за настаните од 27 април објасни дека не е точно она што е наведено во обвинението, ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Судењето за организаторите на настаните од 27 април во Собранието продолжува на 4 септември со сослушување на сведоци предложени од одбраната на поранешниот ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Судењето за организаторите на настаните од 27 април во Собранието продолжува на 4 септември со сослушување на сведоци предложени од одбраната на поранешниот ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Судењето за организаторите на настаните од 27 април во Собранието продолжува на 4 септември со сослушување на сведоци предложени од одбраната на поранешниот ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Судењето за организаторите на настаните од 27 април во Собранието продолжува на 4 септември со сослушување на сведоци предложени од одбраната на поранешниот ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Судењетоза настаните од 27 април во Собранието продолжува на 4 септември со сослушување на сведоци предложени од одбраната на поранешниот собраниски спикер ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Судењето за организаторите на настаните од 27 април во парламентот, ќе продолжи на 4 септември со сослушување на сведоци предложени од одбраната на поранешниот ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Поранешниот претседател на Собранието Трајко Вељаноски на денешното рочиште за настаните од 27 април објасни дека не е точно она што е наведено во обвинението, ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Судењетоза настаните од 27 април во Собранието продолжува на 4 септември со сослушување на сведоци предложени од одбраната на поранешниот собраниски спикер ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Судењето за организаторите на настаните од 27 април во Собранието продолжува на 4 септември со сослушување на сведоци предложени од одбраната на поранешниот ...
  сите 20 | | | веќе видена