Пандев

  во

  Еден од најдобрите македонски фудбалери, Горан Пандев во интервју за „Газета дело Спорт” зборува за плановите за својата иднина. Репрезентативецот на ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Еден од најдобрите македонски фудбалери, Горан Пандев во интервју за „Газета дело Спорт” зборува за плановите за својата иднина. Репрезентативецот на ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Капитенот на Македонија, Горан Пандев вели дека квалитетот на фудбалот во Италија опаднал, Милан, Интер, Наполи, Рома и Лацио не се доволни силни па Јувентус ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Еден од најдобрите македонски фудбалери, Горан Пандев во интервју за „Газета дело Спорт” зборува за плановите за својата иднина. Репрезентативецот на ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Горан Пандев вели дека разговарал за можноста да стане прв човек на Фудбалската федерација на Македонија, но преферира да одигра уште една година и да ја ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Еден од најдобрите македонски фудбалери, Горан Пандев во интервју за „Газета дело Спорт” зборува за плановите за својата иднина. Репрезентативецот на ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Еден од најдобрите македонски фудбалери, Горан Пандев во интервју за „Газета дело Спорт” зборува за плановите за својата иднина. Репрезентативецот на ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Еден од најдобрите македонски фудбалери, Горан Пандев во интервју за „Газета дело Спорт” зборува за плановите за својата иднина. Репрезентативецот на ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Италијанскиот весник „Газета дело спорт“ во денешниот број пишува за плановите на најдобриот македонски фудбалер и играч на Џенова, Горан Пандев. „Би сакал да ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Еден од најдобрите македонски фудбалери, Горан Пандев во интервју за „Газета дело Спорт” зборува за плановите за својата иднина. Репрезентативецот на ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Македонската фудбалска икона, Горан Пандев е на залезот на неговата кариера која сака да ја заокружи на перфектен начин со настап со националниот тим на ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Еден од најдобрите македонски фудбалери, Горан Пандев во интервју за „Газета дело Спорт” зборува за плановите за својата иднина. Репрезентативецот на ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Еден од најдобрите македонски фудбалери, Горан Пандев во интервју за „Газета дело Спорт” зборува за плановите за својата иднина. Репрезентативецот на ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Капитенот на македонската фудбалска репрезентација, Горан Пандев во интервју за „Газата дело Спорт“ ги откри главните приоритети кои ги има во моментов. ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Капитенот на македонската фудбалска репрезентација, Горан Пандев во интервју за „Газата дело Спорт“ ги откри главните приоритети кои ги има во моментов. ...
  сите 57 | | | веќе видена