Пакистан

  во

  Македонскиот пасош котира на 36. место на листата со патни исправи на светските земји според нивната вредност која се одредува според тоа колку лесно може да ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Пакистанските власти ја отфрлија конечната жалба на 18 меѓународни хуманитарни организации и ја потврдија одлуката за затворање на нивните канцеларии во ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Пакистанските власти ја отфрлија конечната жалба на 18 меѓународни хуманитарни организации и ја потврдија одлуката за затворање на нивните канцеларии во ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Македонија е на 36. место на листата земји чии пасоши овозможуваат најлесно патување, покажува рангирањето што го направила интернет страницата Паспорт индекс ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Македонија е на 36. место на листата земји чии пасоши овозможуваат најлесно патување, покажува рангирањето што го направила интернет страницата Паспорт индекс ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Македонија е на 36. место на листата земји чии пасоши овозможуваат најлесно патување, покажува рангирањето што го направила интернет страницата Паспорт индекс ...
  сите 32 | | | веќе видена