Пакистан

  во

  На надвозникот над автопатот Гевгелија – Скопје во правец кон гевгелиското село Прдејци, синоќа во 21,20 часот во товарно моторно возило „ивеко“ се пронајдени ...
  сите 7 | | | веќе видена

  На надвозникот над автопатот Гевгелија – Скопје во правец кон село Прдејци, во текот на вечерните часови на 24. октомври, полицајци му сигнализирале на товарно ...
  сите 100 | | | веќе видена

  Меѓународната новинарска федерација (IFJ) почна во ОН кампања за сензибилизација за потребата од донесување „Меѓународна конвенција за безбедноста и ...
  | | веќе видена

  По повод денешениот Ден на борба против оваа болест, СЗО забележува напредок кај овие три држави, кои никогаш досега немале толку низок процент на заразени ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Меѓународната новинарска федерација (ИФЈ) почна во ОН кампања за сензибилизација за потребата од донесување „Меѓународна конвенција за безбедноста и ...
  сите 297 | | | веќе видена

  Меѓународната новинарска федерација (IFJ) почна во ОН кампања за сензибилизација за потребата од донесување „Меѓународна конвенција за безбедноста и ...
  сите 280 | | | веќе видена

  Меѓународната новинарска федерација (IFJ) почна во ОН кампања за сензибилизација за потребата од донесување „Меѓународна конвенција за безбедноста и ...
  сите 319 | | | веќе видена

  САД– Меѓународната новинарска федерација (IFJ) почна во ОН кампања за сензибилизација за потребата од донесување „Меѓународна конвенција за безбедноста и ...
  сите 321 | | | веќе видена

  Во етнолошкиот музеј на капи, шапки и главопрекривки во Рига, Летонија проф. Георги Гоце Дуртаноски денеска имаше предавање со наслов: „Македонската каусија: ...
  сите 8 | | | веќе видена