Пакистан

    во

    Регионалниот центар за гранични работи „Југ“ поднесе кривична пријава против 35-годишен жител од село Трубарево, Скопско, поради постоење основи на сомнение за ...
    сите 85 | | | веќе видена

    Регионалниот центар за гранични работи „Југ“ поднесе кривична пријава против 35-годишен жител од село Трубарево, Скопско, поради постоење основи на сомнение за ...
    сите 91 | | | веќе видена

    Регионалниот центар за гранични работи „Југ“ поднесе кривична пријава против 35-годишен жител од село Трубарево, Скопско, поради постоење основи на сомнение за ...
    сите 92 | | | веќе видена

    Регионалниот центар за гранични работи „Југ“ поднесе кривична пријава против 35-годишен жител од село Трубарево, Скопско, поради постоење основи на сомнение за ...
    сите 97 | | | веќе видена

    Калашите, кои тврдат дека се потомци на војниците на Александар Македонски, со векови живееле во изолација во Пакистан. Сега ова мала заедница коначно е ...
    сите 5 | | | веќе видена

    Регионалниот центар за гранични работи „Југ“ поднесе кривична пријава против 35-годишен жител од село Трубарево, Скопско, поради постоење основи на сомнение за ...
    сите 101 | | | веќе видена

    Регионалниот центар за гранични работи „Југ“ поднесе кривична пријава против 35-годишен жител од село Трубарево, скопско поради постоење основи на сомнение за ...
    сите 101 | | | веќе видена

    Драма кај клучката Миравци, скопјанец бил запрен ос полиција, но тој почнал да бега, па веднаш бил приведен. Како што стои во билтенот на МВР, вчера во 22.00 ...
    сите 110 | | | веќе видена