Пакистан

  во

  Премиерот на Пакистан, Имран Кан, жестоко ја критикуваше владејачката партија на Индија, Баратија Јаната (БЈП), споредувајќи ја со нацистичка Германија под ...
  | | веќе видена

  Според најновите податоци, во светот досега се регистрирани 1.030.325 лицa заразени со новиот коронавирус. Од нив починати се 54.207, а оздравеле 219.905 луѓе. ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Според најновите податоци, во светот досега се регистрирани 1.030.325 лицa заразени со новиот коронавирус. Од нив починати се 54.207, а оздравеле 219.905 луѓе. ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Според најновите податоци, во светот досега се регистрирани 1.030.325 лицa заразени со новиот коронавирус. Од нив починати се 54.207, а оздравеле 219.905 луѓе. ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Судот во Пакистан ја преиначи пресудата за смртна казна која му беше изречена на британски милитант за убиството на американскиот новинар Даниел Перл во 2002 ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Бидејќи повеќе од две милијарди луѓе од Индија до Калифорнија во моментот се ставени во карантин, побарувачката за енергија, поточно за нафтата, потона, а како ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Директорката на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ), Кристалина Георгиева изјави дека новиот коронавирус ја турна глобалната економија во рецесија и оти ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Директорката на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ), Кристалина Георгиева изјави дека новиот коронавирус ја турна глобалната економија во рецесија и оти ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Директорката на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ), Кристалина Георгиева изјави дека новиот коронавирус ја турна глобалната економија во рецесија и оти ...
  сите 73 | | | веќе видена