Пакистан

  во

  Популистичкиот италијански министер за внатрешни работи, Матео Салвини, ги објави своите први чекори за отпочнување на депортирањето на илегалните имигранти во ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Доналд Трамп изјави дека децата родени на американско тло не треба автоматски да добијат државјанство, тврдејќи дека САД се „единствена земја во светот“ која ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Нејзиниот случај предизвикал огромно незадоволство меѓу христијаните ширум светот. Врховниот суд на Пакистан денес ја укинал пресудата за христијанката Асија ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Врховниот суд на Пакистан ја ослободи христијанката Азија Биби, осудена на смрт поради богохулење во 2010 година, чиј случај предизвика згрозување во светот и ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Врховниот суд на Пакистан ја ослободи христијанката Азија Биби, осудена на смрт поради богохулење во 2010 година, чиј случај предизвика згрозување во светот и ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Врховниот суд на Пакистан денеска ја укина пресудата на христијанката Асија Биби, која беше осудена на смрт поради богохулие и донесе одлука според која таа е ...
  сите 37 | | | веќе видена

  За изградбата на првата фаза на аеродромот во Истанбул, кој вчера беше свечено отворен, само досега биле ангажирани 10 илјади работници, а инвестирани се 6 ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Врховниот суд на Пакистан ја ослободи христијанката Азија Биби, осудена на смрт поради богохулење во 2010 година, чиј случај предизвика згрозување во светот и ...
  сите 37 | | | веќе видена

  За изградбата на првата фаза на аеродромот во Истанбул кој вчера беше свечено отворен, само досега биле ангажирани 10 илјади работници, а инвестирани се 6 ...
  сите 18 | | | веќе видена

  За изградбата на првата фаза на аеродромот во Истанбул кој вчера беше свечено отворен, само досега биле ангажирани 10 илјади работници, а инвестирани се 6 ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Виновен за тоа е Жаир Болсонаро кој победи во вториот круг од претседателските избори и скоро ќе стане нов претседател на Бразил. Болсонаро можел да стане ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Еден продавач на сладолед од Пакистан е, или најсреќниот човек на светот или најголемиот баксуз. Мухамед Абдул Кадир, кој инаку живее во сиромаштија, дознал ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Еден продавач на сладолед од Пакистан, или е најсреќниот човек во светот, или е најголем баксуз. Мухамед Абдул Кадир, кој живее во сиромаштија, дознал дека ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Еден продавач на сладолед од Пакистан е, или најсреќниот човек на светот или најголемиот баксуз. Мухамед Абдул Кадир, кој инаку живее во сиромаштија, дознал ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Еден продавач на сладолед од Пакистан, е или најсреќниот човек на светот, или најголемиот баксуз. Мухамед Абдул Кадир , кој инаку живее во сиромаштија дознал ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Вчера во 21,20 часот на надвозникот над автопатот Гевгелија – Скопје во правец кон село Прдејци, гевгелиско, полициски службеници забележале товарно моторно ...
  сите 3 | | | веќе видена