Пакистан

  во

  Податоците околу загадувањето во главниот град повторно се алармантни. Скопје синоќа пак се искачи на првото место по загаденост во светот. Индексот на ...
  сите 135 | | | веќе видена

  Податоците околу загадувањето во главниот гард се повторно алармантни. Скопје синоќа повторно се искачи на првото место по загаденост во светот. Индексот на ...
  сите 108 | | | веќе видена

  Скопје утрово повторно се најде на врвот на листата на најзагадени градови во светот. Македонија со месеци никако да се справи со намалување на загаденоста ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Скопје утрово повторно се најде на врвот на листата на најзагадени градови во светот. Македонија со месеци никако да се справи со намалување на загаденоста ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Скопје утрово повторно се најде на врвот на листата на најзагадени градови во светот. Скопје според светското рангирање утрово се најде на врвот од листата со ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Во многу земји во светот има ниски просечни плати, се живее многу тешко, работа едвај се наоѓа, а стандардот е полош и од македонскиот. Просечната месечна ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Просечната месечна исплатена нето-плата по вработен, во ноември 2018 година, изнесува 24 548 денари, oбјави деновиве Државниот завод за статистика. Македонија ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Во многу земји во светот има ниски просечни плати, се живее многу тешко, работа едвај се наоѓа, а стандардот е полош и од македонскиот. Просечната месечна ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Бугарија планира да стави крај на програмата за продажбата на државјанства на богати поединци, соопшти Министерството за правда во Бугарија, додавајќи дека тој ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Бугарија планира да стави крај на програмата за продажбата на државјанства на богати поединци, соопшти Министерството за правда во Бугарија, додавајќи дека тој ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Бугарија планира да го укине законот кој овозможува „купување“ бугарско државјанство преку инвестирање во државата, соопшти бугарското Министерство за правда, ...
  сите 17 | | | веќе видена