Пакистан

  во

  Кина почна со изградба на својата прва воена база за обука во провинцијата Бадахшан во североисточен Авганистан, во рамки на зголемената соработка со Кабул во ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Полицијата во Копер соопшти дека привела 75 мигранти кои илегално ја преминале границата од петок до понеделник и уапсила тројца шверцери на мигранти, кои биле ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Полицијата во Копер соопшти дека привела 75 мигранти кои илегално ја преминале границата од петок до понеделник и уапсила тројца шверцери на мигранти, кои биле ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Акохол беше причина за 2,8 милиони смртни случаи во 2016 година Дури и повремената употреба на алкохол е штетна за здравјето, според досега најголемото и ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Грчката полиција вчера во Солун уапси девет тинејџери во хостел за мигранти без придружба на возрасни, по побуна поради лоша исхрана и интернет во објектот. ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Грчката полиција вчера во Солун уапси девет тинејџери во хостел за мигранти без придружба на возрасни, по побуна поради лоша исхрана и интернет во ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Грчката полиција вчера во Солун уапси девет тинејџери во хостел за мигранти без придружба на возрасни, по побуна поради лоша исхрана и интернет во објектот. ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Две милијарди луѓе живеат во сиромаштија, додека 753 милиони други се соочуваат со екстремна сиромаштија и се борат да преживеат, се наведува во Глобалниот ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Полицијата во Солун уапсила деветмина тинејџери кога во сместувалиште за мигранти избиле немири, наводно поради лошата храна и слабиот интернет. Полицијата ...
  сите 11 | | | веќе видена