ОКТА

  во

  Дирекцијата за заштита и спасување денеска организира интерактивна вежба за заштита и спасување во кругот на компанијата ОКТА.ДЗС ја организира вежба во ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Владата не ги открива позициите со кои ќе настапи пред Хеленик Петролеум, откако од Атина стигна вест дека Грците повторно ја активираа тужбата пред ...
  сите 39 | | | веќе видена

   Во Владата ќе разговараме за тужбата од Хеленик Петролеум, ќе избереме адвокатска куќа којашто ќе не претставува и нема да седиме со скрстени раце, туку ќе ги ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Во Владата ќе разговараме за тужбата од Хеленик Петролеум, ќе избереме адвокатска куќа којашто ќе не претставува и нема да седиме со скрстени раце, туку ќе ги ...
  сите 39 | | | веќе видена

  „Во Владата ќе разговараме за тужбата од Хеленик Петролеум, ќе избереме адвокатска куќа којашто ќе не претставува и нема да седиме со скрстени раце, туку ќе ги ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Во Владата ќе разговараме за тужбата од Хеленик Петролеум, ќе избереме адвокатска куќа којашто ќе не претставува и нема да седиме со скрстени раце, туку ќе ги ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Во Владата ќе разговараме за тужбата од Хеленик Петролеум, ќе избереме адвокатска куќа којашто ќе не претставува и нема да седиме со скрстени раце, туку ќе ги ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Во Владата ќе разговараме за тужбата од Хеленик Петролеум, ќе избереме адвокатска куќа којашто ќе не претставува и нема да седиме со скрстени раце, туку ќе ги ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Во Владата ќе разговараме за тужбата од Хеленик Петролеум, ќе избереме адвокатска куќа којашто ќе не претставува и нема да седиме со скрстени раце, туку ќе ги ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Своевремено ОКТА беше една од првите државни компании која беше продадена на странска компанија во рамки на приватизацијата, купена од страна на Хеленик ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Владата наскоро ќе даде одговор на јавноста во врска со новата тужба од Хеленик Петролеум за земјава. Грчката нафтена компнија поднесе тужба до Арбитражниот ...
  сите 39 | | | веќе видена

  ОКТА ја продадовме за 32 милиони долари, досега на Хеленик петролеум им плативме казна од 40 милиони долари, а ќе има уште.Деновиве македонската Влада го ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Договорот од Преспа треба да е поплоден, а Грција ќе води жестока битка околу трговските марки, зашто грчките компании инсистираат да го користат терминот ...
  сите 39 | | | веќе видена