Нерези

  во

  Општина Карпош започнува со изградба на новиот урбан сквер – зелен парк, на потегот меѓу Тафталиџе 2 и Нерези, во близина на автобуската постојка на последна ...
  сите 20 | | | веќе видена

  ,,Комбинирај и движи се,, е темата на овогодинешната европска недела на мобилност во која учествуваат над 2.500 градови од Европа и светот. Градот Скопје ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Тема на овогодинешната европска недела на мобилност од 16 до 22 септември е „Комбинирај и движи се“, а во неа учествуваат над 2.500 градови од Европа и од ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Со велопикник и велоекспо денеска на Средно Водно почна одбележувањето на Европската недела на мобилност 2018, која има цел за промоција на алтернативните ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Со велопикник и велоекспо денеска на Средно Водно почна одбележувањето на Европската недела на мобилност 2018, која има цел за промоција на алтернативните ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Со велопикник и велоекспо денеска на Средно Водно почна одбележувањето на Европската недела на мобилност 2018, која има цел за промоција на алтернативните ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Со велопикник и велоекспо денеска на Средно Водно почна одбележувањето на Европската недела на мобилност 2018, која има цел за промоција на алтернативните ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Со велопикник и велоекспо денеска на Средно Водно почна одбележувањето на Европската недела на мобилност 2018, која има цел за промоција на алтернативните ...
  сите 57 | | | веќе видена

  По повод одржувањето на вториот меѓународен „ФИС ролер-скикуп Скопје“, МВР преку соопштение ја информира јавноста дека ќе се воведе посебен сообраќаен режим на ...
  сите 55 | | | веќе видена