Мишел Обама

  во

  Новото издание на „Мода“ помина сосема очекувано за љубителите на емисијата. Модниот критичар Сергеј Варошлија не ги поштеди модните катастрофи кои постојано ...
  сите 2 | | | веќе видена

   Доволен е еден поглед на новата насловна страна на Elle со Мишел Обама, за целосно да ве шармира некогашната прва дама на САД. Интервјуто за магазинот го ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Поранешната прва дама на САД, Мишел Обама откри дека пред 20 години имала спонтан абортус и дека таа и поранешниот американски претседател Барак Обама, ги ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Поранешната прва дама на САД, Мишел Обама изјави дека се чувствувала изгубено и осамено кога пред 20 години имала спонтан абортус како и тоа дека после тоа ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Поранешната прва дама на САД Мишел Обама изјави дека се чувствувала „изгубено и осамено“ кога пред 20 години имала спонтан абортус и како после тоа одела на ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Нејзината автобиографска книга треба наскоро да биде објавена… Бившата американска прва дама, Мишел Обама, открила дека пред 20. години имала спонтан абортус и ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Поранешната прва дама на САД Мишел Обама неодамна ја објави нејзината нова книга во која искрено говори за нејзиниот брак со Барак Обама и ќерките. Во книгата, ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Поранешната прва дама на Соединетите Американски Држави, Мишел Обама изјавила дека се чувствувала „изгубено и осамено" кога пред 20 години имала спонтан ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Мишел (54)раскажува дека поради проблемите со абортусот , морала со сопругот Барак Обама да ги зачнат ќерките преку вештачко оплодување. Поранешната прва дама ...
  сите 20 | | | веќе видена