Колективниот

  во

  Синдикат на Полиција во Македонија , во изминатиот период , во повеќе наврати , ги информираше сите свои членови како и сите вработени во МВР, странски ...
  сите 7 | | | веќе видена

  По спроведената дисциплинска постапка од дисциплинска комисија Министерството за внатрешни работи денеска му го откажа договорот за вработување на З. Ѓ. на ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Членови на Извршниот одбор на Независниот академски синдикат (НАкС) вчера одржаа средба со министерката за образование и наука Мила Царовска, во просториите на ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Министерството за внатрешни работи денеска, по спроведената дисциплинска постапка од соодветната дисциплинска комисија, му го откажа договорот за вработување н ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Министерството за внатрешни работи денеска, по спроведената дисциплинска постапка од соодветната дисциплинска комисија, му го откажа договорот за вработување ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Министерството за внатрешни работи денеска, по спроведената дисциплинска постапка од соодветната дисциплинска комисија, му го откажа договорот за вработување ...
  | | веќе видена | слични

  Министерството за внатрешни работи денеска, по спроведената дисциплинска постапка од соодветната дисциплинска комисија, му го откажа договорот за вработување ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Министерството за внатрешни работи денеска, по спроведената дисциплинска постапка од соодветната дисциплинска комисија, му го откажа договорот за вработување ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Северна Македонија се соочува со нов услов и нова блокада од страна на Бугарија. Министер за одбрана на нашиот источен сосед, Красимир Каракачанов, пред една ...
  сите 134 | | | веќе видена

  Медицински сестри, рендген техничари, лаборанти, акушерки вработени во болниците, кои инвестирале во своето образование и завршиле факултет, се дискриминирани ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Познат е датумотМузичката ѕвезда Марија Шерифовиќ после летниот одмор продолжува со своите работни активности, со што публиката ја гледа во новата сезона во ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Место за прераспределба на Рамковните административци има, но дали и вистинска политичка волја за решение на деценискиот проблем? Експертите очекуваат конечно ...
  сите 146 | | | веќе видена