Иван

  во

  Mега популарната виолинистка, светски славната Британка Ванеса Меј, на 12 јули на Античкиот театар во Охрид ќе го отвори 59-тото издание на фестивалот ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Годинешното 59. издание на фестивалот „Охридско лето“ ќе биде отворено со концерт на светски познатата уметничка, британската виолинистка Ванеса Меј. Таа на ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Ако во 2014 година Financial times го прогласи Штип за најрентабилен микро град во Европа, во 2019 ние може да го прогласиме за град кој стагнира.,на прес ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Годинешното 59. издание на фестивалот „Охридско лето“ ќе биде отворено со концерт на светски познатата уметничка, британската виолинистка Ванеса Меј. Таа на ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Годинешното 59. издание на фестивалот „Охридско лето“ ќе биде отворено со концерт на светски познатата уметничка, британската виолинистка Ванеса Меј. Таа на ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Годинешното 59. издание на фестивалот „Охридско лето“ ќе биде отворено со концерт на светски познатата уметничка, британската виолинистка Ванеса Меј. Таа на ...
  сите 26 | | | веќе видена

  оп пејачката Антониа Гиговска, која беше дел од придружните вокали на Тамара Тодевска на Евросонг вчера наутро, речиси право од евровизиската сцена, замина на ...
  сите 26 | | | веќе видена