Интермедијарни

  во

  Индустриското производство во 11-те месеци од годинава бележи раст од 5,2 отсто во однос на тој период лани, а на месечно ниво во ноември индустриското ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Индустриското производство во октомври годинава бележи раст од 6,4 отсто во однос на септември годинава, а за периодот јануари-октомври растот е 5,2 отсто во ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Индустриското производство во октомври годинава бележи раст од 6,4 отсто во однос на септември годинава, а за периодот јануари-октомври растот е 5,2 отсто во ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Индустриското производство во октомври годинава бележи раст од 6,4 отсто во однос на септември годинава, а за периодот јануари-октомври растот е 5,2 отсто во ...
  сите 22 | | | веќе видена