Богданци

  во

  Монструозниот чин на кој сведоци беа жителите на селото Стојаково во Богданци, кога куче беше запалено со бензин е пријавен во полиција. Од Здружението за ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Монструозниот чин на кој сведоци беа жителите на селото Стојаково во Богданци, кога куче беше запалено со бензин е пријавен во полиција. Од Здружението за ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Монструмот од селото Стојаково во Богданци, кој измачувал, а потоа живо запалил куче е пријавен во полиција, а Здружението за заштита на животните „Анима ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Монструозниот чин на кој сведоци беа жителите на селото Стојаково во Богданци, кога куче беше запалено со бензин е пријавен во полиција. Од Здружението за ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Монструозниот чин на кој сведоци беа жителите на селото Стојаково во Богданци, кога куче беше запалено со бензин е пријавен во полиција. Од Здружението за ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Го нема Чакаларов, ја нема Македонија, го уништивме Чакаларов, а со него и сите Чакаларовци! Така извикувале грчките војници, откако на денешен ден пред 106 ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Maкедонците Ѓорѓи Николов и Џоко Шуклев направија еден навистина интересен спортски подвиг – со рено 4 минаа 11.000 километри! Двајцата авантуристи се упатија ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Maкедонците Ѓорѓи Николов и Џоко Шуклев направија еден навистина интересен спортски подвиг – со рено 4 минаа 11.000 километри! Двајцата авантуристи се упатија ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Советниците на Општина Богданци денеска едногласно ги усвоија измените и дополнувањата на општинскиот буџет кој е зголемен за дополнителни 32,5 милиони денари. ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Последните испитувања на примероци вода земени минатиот месец од браната Паљурци кај Богданци покажаа дека водата е безбедна по здравјето на луѓето и дека ...
  сите 7 | | | веќе видена