Арапски

  во

  Бродот бил пресретнат во неделата во реонот на Ормутскиот теснец, со екипаж од 12 луѓе Иранската национална гарда заробила танкер со милион литри нафта во ...
  сите 154 | | | веќе видена

  Иранската национална телевизија утринава објави дека иранската Револуционерна гарда запленила странски танкер со 12 членови на екипажот, под обвинение дека ...
  сите 154 | | | веќе видена

  Иранската национална телевизија утринава објави дека иранската Револуционерна гарда запленила странски танкер со 12 члена на екипажот, под обвинение дека ...
  сите 154 | | | веќе видена

  Иранската национална телевизија утринава објави дека иранската Револуционерна гарда запленила странски танкер со 12 членови на екипажот, под обвинение дека ...
  сите 154 | | | веќе видена

  Иранската национална телевизија утринава објави дека иранската Револуционерна гарда запленила странски танкер со 12 членови на екипажот, под обвинение дека ...
  сите 154 | | | веќе видена

  Иранската национална телевизија утринава објави дека иранската Револуционерна гарда запленила странски танкер со 12 членови на екипажот, под обвинение дека ...
  сите 154 | | | веќе видена

  Алвин Жаката имал голема желба да го гледа отворањето на Африканскиот Куп на нации на кое играа домаќинот Египет и неговиот Зимбабве. Но ја утнал утакмицата ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Неименуван американски претставник, задолжен за одбранбени прашања, за американските медиуми кажал дека „САД се сомневаат дека Иран веќе запленил танкер со ...
  сите 154 | | | веќе видена

  Неименуван американски претставник, задолжен за одбранбени прашања, за американските медиуми кажал дека „САД се сомневаат дека Иран веќе запленил танкер со ...
  сите 154 | | | веќе видена

  Неименуван американски претставник, задолжен за одбранбени прашања, за американските медиуми кажал дека „САД се сомневаат дека Иран веќе запленил танкер со ...
  сите 154 | | | веќе видена

  Неименуван американски претставник, задолжен за одбранбени прашања, за американските медиуми кажал дека „САД се сомневаат дека Иран веќе запленил танкер со ...
  сите 154 | | | веќе видена

  Неименуван американски претставник, задолжен за одбранбени прашања, за американските медиуми кажал дека „САД се сомневаат дека Иран веќе запленил танкер со ...
  сите 154 | | | веќе видена

  Неименуван американски претставник, задолжен за одбранбени прашања, за американските медиуми кажал дека „САД се сомневаат дека Иран веќе запленил танкер со ...
  сите 154 | | | веќе видена