Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата вчера ги посетија родителите на децата со посебни потреби и договорија средба во Собрание

Во текот на вчерашниот ден веднаш по поставувањето на камповите пратениците од ВМРО-ДПМНЕ и Коалцијата „За подобра Македонија“ ги посетија и остварија средба со родителите и претставниците од граѓанските здруженија за правата на лицата со посебни потреби. Во текот на посетата од страна на пратениците беа примени барањата од родителите на децата со посбни потреби и се договори состанок во ...

⇐ DailyКурир ⇒