Повеќе од 20 граѓани денот го започнаа со скршеници на рацете и нозете

Еден пациент во градската хируршка болница Св. Наум охридски стигнал со премрзнати дланки, откако чистел снег и мраз. Најчесто пациентите се со скршени коски на нозете и со скршени лакотови. 

⇐ DailyКанал 5 ⇒