Здравје и Убавина

Во денешно време многумина имаат проблеми со спиењето. Оние на кои им треба многу време за да заспијат, се будат во текот на ноќта, или пак имаат тешки ...
сите 8 | | | веќе видена

Нарцисоидност, како вид на дисфункционално однесување, е нереално проценување на своите квалитети и постигнувања, насочено кон ставови дека индивидуата е ...
сите 2 | | | веќе видена

Со озборување најчесто се занимаваат пријателите, но споделувањето тајни за други луѓе исто така може да го поттикне пријателството меѓу странците. Жените се ...
сите 2 | | | веќе видена

Во лето, дури и премногу се грижиме за косата, како и за надворешните фактори: суво време, високи температури, солена вода. Скоро е невозможно 100 % да бидеме ...
сите 8 | | | веќе видена

next