Тера ТВ

Со новото јавно претпријатие за паркинзи и јавен превоз кое го формираше Општина Битола, ќе раководи Зоран Дојчиновски. Тој на ова место доаѓа од функцината ...
сите 7 | | | веќе видена

Со полагање на свежо свеќе пред бистите на Коле Канински и Јосиф Христовски Ѕвончарот пред Апелациониот суд во Битола, денес битолските адвокати го одбележаа ...
сите 2 | | | веќе видена

next