Тера ТВ

Утрово во Битола мерната станица во центарот на градот покажа високо загадување со ПМ 2,5 честичките и средно загадување со ПМ 10. Мерната станица во ...
сите 17 | | | веќе видена

Управниот одбор на Здружението на Пензионери од Битола под претседателство на Томе Димитровски на својата 14-та седница го разгледа извештајот за активностите ...
сите 44 | | | веќе видена

Од пристигнатите 290 апликации на објавениот јавен повик од Општина Битола за надоместување на дел од трошоците на граѓаните на подрачјето на Општина Битола за ...
сите 19 | | | веќе видена

Градоначалничката на Општина Битола, Наташа Петровска покрена и достави иницијатива до превозниците кои вршат општински линиски превоз на патници во Општина ...
сите 17 | | | веќе видена

next