Тера ТВ

На утрешната седница на Совет е Решението за давање согласност на Одлуката за утврдување на тарифи за вода во ЈКП„Водовод“ за регулиран период од 2021до 2023 ...
сите 9 | | | веќе видена

На утрешната седница на Совет пред советниците е решението за давање на согласност на одлуката за тарифите за собирање и одведување на урбани отпадни води на ...
сите 9 | | | веќе видена

Заменикот на Претседателот на Владата задолжен за економски прашања и координација на економските ресори, Фатмир Битиќи, се сретна со претставниците на ...
сите 72 | | | веќе видена

Центарот за јавно здравје- Битола соопшти дека денешните 6 нови случаи на Ковид 19 во Битола се лица на возраст од 39 до 59 години. Три од лица даваат податок ...
сите 523 | | | веќе видена

По повод одбележувањето на Денот на независноста – 8 Септември, годинава во организација на Владата на Република Северна Македонија се одржа централна ...
сите 27 | | | веќе видена

Пред скоро три децении, во 1991-та, на референдум, убедливо мнозинство наши граѓани гласаа да живеат во независна, слободна и демократска Република Македонија. ...
сите 16 | | | веќе видена

Денес се одбележуваат 29 години независност, 29 години на искушенија, подеми и падови. Почетоците на независноста се неминовно поврзани со ВМРО-ДПМНЕ и ...
сите 17 | | | веќе видена

Денеска се чествува големиот празник, Денот на независноста – „8 Септември”. Програмата по повод одбележувањето на Денот на независноста на нашата татковина, ...
сите 36 | | | веќе видена

next