Тера ТВ

,,Ветерниот парк Богданци ќе се проширува со поголеми и помоќни турбини, со што ќе го зголемиме нашето производство на електрична енергија од обновливи ...
сите 7 | | | веќе видена

ЈП „Комуналец“-Битола соопшти дека претпријатието со својот човечки и материјален ресурсен потенцијал, со поддршка на Општина Битола и локалните комунални ...
сите 21 | | | веќе видена

На покана на градоначалничката Саша Ликавец Светелшек од збратимената општина Хрпеље –Козина од Р.Словенија седумчлена делегација од општина Новаци предводена ...
сите 13 | | | веќе видена

На битолскиот универзитет денеска се одржа првата седница на Сенатот со која претседаваше првата претседателка на ова тело на универзитетот проф. д-р Светлана ...
сите 2 | | | веќе видена

Специјалниот претставник на САД за западен балкан Метју Палмер изјави дека следната косовска влада мора да биде подготвена да ги суспендира царините кои, како ...
сите 101 | | | веќе видена

next