Скопје Инфо

Неисправен оџак може да предизвика и несреќа, пожар, зголемена емисија на штетни гасови од дозволените, како и 20 отсто поголема потрошена енергија од ...
сите 4 | | | веќе видена

Авторот на фотографиите во галеријата подолу е Енес Север, кој моментално ги завршува своите постдипломски студии по архитектура на Politecnico di Milano во ...
сите 2 | | | веќе видена

По немилиот настан во Гостивар, Ветеринарната комора на Република Македонија го реафирмира својот став дека коренот на проблемот со бездомните кучиња е во ...
сите 28 | | | веќе видена

Моден викенд Скопје кој е дел од интернационалното здружение кое го реализира проектот „Обединета мода“ (United Fashion ) и идната година ќе биде домаќин, ...
сите 15 | | | веќе видена

Додатокот за трето дете ќе се укине, а ќе се дава еднократна помош за секое родено дете. Ова се предвидува со измените на Законот за заштита на децата, со кои ...
сите 77 | | | веќе видена

Од почетокот на овој месец, ултрасонографскиот кабинет за абдомен на Универзитетската клиника за токсикологија ќе работи секоја сабота, во периодот од 8 до ...
| | веќе видена

Регрес за годишен одмор работодавачот треба да им исплати на сите работници кои за него работеле најмалку шест месеци во календарската година, а ако не го ...
сите 9 | | | веќе видена

Намалувањето на трошоците на граѓаните во постапките пред нотарите е главна цел на предложените измени на Законот за нотаријатот, потенцира министерката за ...
сите 19 | | | веќе видена

next